Hva driver vi med for tiden?

Hva driver vi med for tiden?

Noen ganger lurer jeg på hva som skjedde med nettsider. Her er hva som skjedde med 6stjerner.com

Hvem sto egentlig bak dem og hvor ble dem av?

6stjerner.com er det eldste domenet jeg fortsatt har. Gjennom årene har jeg hatt en rekke domener, men det er noe med å fortsatt beholde det første domenet.

Vi startet som en guttegjeng på ungdomsskolen, og målet var å lage en portal hvor folk kunne logge inn å snakke med hverandre. Nettløsningen ble ganske bra med tanke på at det ikke fantes noen konkurrenter å se etter. Husk det var ingen WordPress på denne tiden.

Inspirasjonen kom fra nettstedet 5stjerner

Rundt 2001-2003 var det et nettsted som het 5stjerner. For å være bedre enn dem, tok vi selvfølgelig navnet 6stjerner.

Min feil at det ikke ble noe mer

Jeg tok litt for mye kontroll over nettstedet, og greide til å med og stoppe opp prosessen i 2004. Så nettstedet gikk fra å være et «sosialt nettverk» til å bli en startside. Nettstedet var litt som Startsiden.no, men ikke like bra design.

 

Hva driver vi med for tiden?

Jeg er faktisk ikke sikker på hva de andre driver med. Etter videregående mistet jeg kontakten med begge to.

For min del driver jeg nå CreativeAgency.

Vi gjør følgende:

MediaAgency som gjør alt som har med digital annonsering å gjøre. WebAgency som er et unik webbyrå som tar seg av design, utvikling, support og vedlikehold av WordPress med faste timer for hver kunde og CreativeAgency som lager skreddersydde nettløsninger ut fra kundene sine krav og mål.

Hadde du spurt meg om jeg kom til å gjøre dette ville jeg nok sagt nei. Selv om jeg har lagt nettsteder hele livet er det annerledes å gjøre det for kunder. Men når det er sagt stortrives jeg med alt.

Stengt for kommentarer.