Mine (Andreas Hatlem) sider er flyttet

Mine (Andreas Hatlem) sider er flyttet

tldr: Jeg har flyttet alle mine sider over til Andreas Hatlem(.no)

Som du sikkert ser så er ikke 6stjerner lenger enn en nettportal og det er heller ingen katalog. Jeg setter pris på alle samarbeid vi fikk til gjennom årene, og alt jeg lære om SEO gjennom samarbeidene med andre magasiner, portaler og emnekataloger.

Prosjekt 6stjerner.com er nettsted som du nå besøker. Nettstedet ble startet på ungdomsskolen sammen med to kamerater. Planen for siden var at besøkende kunne opprette sine egne profiler, være med i konkurranser og legge inn artikler. Ut over dette var det ingen klar plan. Men sidene ble etterhvert litt som startsiden.no. Gjennom årene har denne siden blant annet vært en portal, magasin og en side med vitser. Mest av alt en lekeplass for å teste nye ting. Navnet 6stjerner, kom fra en konkurrerende side som het 5stjerner på begynnelsen av 2000-tallet.

Det er lenge siden det vært noen oppdateringer på dette nettstedet. Som du ser er de siste bloggpostene fra 2016 og 2018. Jeg tror heller ikke at det kommer til å bli skrevet nye bloggposter på denne siden. Faktisk er den eneste grunnen til at dette domenet fortsatt eksisterer, rett og slett nostalgi. Siden ble startet i 2003 og det er litt vanskelig å legge ned noe som man har drevet så mange år.

Nå for tiden fokuserer jeg tiden min på andre prosjekter.

Har du lyst til å følge med på hva som skjer i min verden så kan du gå til andreashatlem.no. Her kan du lese om mine tanker rundt markedsføring og annonsering. Forhåpentligvis kommer jeg med ting du ikke har tenkt på ennå.

Jeg vil si tusen takk for at du besøker dette nettstedet. Du vil fortsatt kunne finne SMS vitser som det ikke er noe planer om å fjerne med det første.

Takk for meg og over og ut, Andreas Hatlem.

Stengt for kommentarer.